De VSK, vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek, komt er weer aan. Dit keer onder het motto ‘kennis omhoog, verbruik omlaag’. Siemens Building Technologies presenteert in dit kader tijdens de beurs het volledig vernieuwde gebouw-managementsysteem Desigo CC. Van 2 t/m 5 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

De VSK zoekt dit jaar aansluiting bij de Europese doelstellingen om tegen 2020 de uitstoot van broeikasgassen met 20% te reduceren en de energie-efficiëntie met 20% te verhogen. Desigo CC kan hier een bijdrage aan leveren. Het integreert alle installaties in het gebouw in één gebouwmanagementsysteem: van verwarming tot ventilatie en airco, en van brandbeveiliging- en bewakingssystemen tot energiebeheer, verlichting en zonwering. Dit maakt flexibele en energiezuinige automatisering van gebouwen mogelijk met behoud van optimaal comfort en veiligheid.

Open platform
Desigo CC ondersteunt als open platform veel standaardprotocollen. Men kan dus eenvoudig installaties van verschillende leveranciers integreren. Na de implementatie kunnen altijd nog bijkomende installaties worden toegevoegd. Het systeem is intuïtief bedienbaar en bevat krachtige tools voor het opstellen van rapportages. Op basis hiervan kan men de prestaties van gebouwinstallaties permanent evalueren en optimaliseren. Desigo CC is zowel geschikt voor individuele toepassingen in de utiliteitsbouw als voor grote vastgoedprojecten.

Hier vindt u de openingstijden van de VSK en u kunt uzelf ook registreren.