Van 6 t/m 9 februari vindt de VSK beurs in de Jaarbeurs in Utrecht plaats: dé vakbeurs voor de installatiebranche. In de loop der jaren heeft het vak een enorme transitie doorgemaakt. Door alle technologische ontwikkelingen, met name de toenemende integratie van ict-toepassingen in technische producten en systemen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur.

Bezoek onze stand!

Ook Siemens en haar partners gaan volop in deze ontwikkelingen in mee en informeren u op onze stand graag over onze noviteiten op het gebied van gebouwautomatisering. Een nieuw gebruikersvriendelijk gebouwautomatiseringssysteem voor middelgrote gebouwen (zoals scholen, kantoren en verzorgingstehuizen) en het transformeren van gebouwen in smart buildings staan hierbij centraal.

‘It’s you who creates the perfect place!’

Onder de slogan ‘It’s you who creates the perfect place!’ willen we vooral benadrukken dat het verschil gemaakt wordt door de kennis van onze collega’s, onze partners en vooral ook uzelf. Uiteindelijk is het de mens die de technologie laat excelleren. Samen maken we de perfecte plek. Hierover gaan we graag met u in gesprek.

Openingstijden en toegangskaart

De beurs is van 10:00 tot 18:00 uur geopend (op donderdag tot 20.30 uur) en tijdens de openingsuren bent u van harte welkom om een lekkere kop koffie te komen halen op onze stand. Klik op de button voor een gratis toegangskaart.