Op de Safety & Security Amsterdam (SSA) in RAI Amsterdam heeft ons nieuwe aspiratiesysteem voor brandmeldinstallaties FDA221 en FDA241 de SSA Award 2015 in de categorie Brandveiligheid in de wacht gesleept. U bent nog tot donderdag welkom op onze stand om kennis te maken met deze innovatie.

De vakbeurs SSA biedt ook dit jaar een platform voor de laatste ontwikkelingen op het vlak van beveiliging en (brand)veiligheid. Gisteren zijn de prestigieuze SSA Awards uitgereikt. Het aspiratiesysteem FDA221 en FDA241 werd winnaar in de categorie Brandveiligheid. Juryvoorzitter drs. ing. Arjen Appelman reikte de award uit aan Eelko Stembord, product marketing manager van Siemens Building Technologies. Stembord noemde de award ‘een belangrijke onderscheiding voor een toonaangevende vernieuwing binnen de brandveiligheidssector’.

Volledig geïntegreerd

Naast de milieuvriendelijke productie volgens ISO 14001 prees de jury de volledige integratie in het brandmeldsysteem, waardoor het programmeren en het beheer vanaf de brandmeldcentrale mogelijk is. Gebruikers hebben, waar gewenst, gedetailleerde en betrouwbare informatie beschikbaar. De gepatenteerde detectiekamer zorgt voor betrouwbare detectie en beperkt de invloeden van stof. Dit verlengt de levensduur van de installatie en verlaagt de onderhoudskosten.

Desigo CC

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand, waar we u ook onze nieuwe mijlpaal op het gebied van gebouwmanagement tonen: Desigo CC. Met dit slimme managementplatform integreert u alle installaties binnen uw gebouw: van verwarming tot ventilatie en airco, en van brandbeveiliging- en bewakingssystemen tot energiebeheer, verlichting en zonwering. Deze overkoepelende aanpak maakt flexibele en energiezuinige automatisering van uw gebouw mogelijk met behoud van optimaal comfort en veiligheid. U bespaart kosten tijdens de installatie, het gebruik én de training van uw medewerkers. Zij hoeven immers nog maar met één systeem te leren werken. Desigo CC werkt met open protocollen, is intuïtief te bedienen en kan aan uw individuele behoeften worden aangepast. U kunt het systeem altijd uitbreiden met nieuwe installaties. Met de geïntegreerde rapportagetool kunt u een uitgebreide evaluatie van uw installaties maken. De schaalbaarheid maakt Desigo CC zowel geschikt voor individuele toepassingen in de utiliteitsbouw als voor grote vastgoedprojecten.