Gebouwtechnologieën voor ziekenhuizen moeten flexibel genoeg zijn om te kunnen worden aangepast aan toekomstige behoeften op het gebied van gezondheidszorg en behandelingsmethoden. Met Desigo Room Automation kunnen nieuwe ruimteregelingen snel en efficiënt worden geïmplementeerd.

De vraag naar gezondheidsdiensten neemt toe. Patiënten hebben steeds hogere verwachtingen van de kwaliteit van behandelingen en diensten in de gezondheidszorg. Daarnaast wordt de regelgeving steeds complexer.

Maximale productiviteit, meer tevredenheid en flexibiliteit van de patiënt zijn essentieel om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te werken. Dankzij de digitale transformatie is het vandaag al mogelijk om ziekenhuizen te revolutioneren op menselijk, financieel en operationeel vlak, en om slimme ziekenhuizen te creëren die de patiëntenzorg van morgen leveren.

Klik hier als u meer wilt weten over de innovaties van Siemens, gericht op het creëren van een ‘perfect place’ voor zowel patiënten als medewerkers in de gezondheidszorg.